_________________ ▬ ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie nc - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ; >
▬ minek123: Twoje działanie na tym forum jest ogólnie znane. Prowokacja to Twoje drugie imię. Jednak ja nie dam się sprowokować. Otrzymujesz ostrzeżenie za prowokowanie. W moim mniemaniu Twoje działanie właśnie ma taki cel. Nie ze mną takie numery.
konkurs polegałby na tym:
uczestnicy konkursu tworzą na moderowanym świecie postacie konkursowe i ścigają sie
albo kto pierwszy osiągnie ustalony lvl lub ranking
albo kto osiągnie największy lvl ranking przez ustalony okres czasu
zasady:
obowiazujace reguły swiata moderowanego czyli bez przelewania expa złota itd
można wykupować mf - co przyniesie zyski MFO
Nagroda --> punkty mf dla najlepszej trójki do wykorzystania na dowolnej postaci a to dlatego, ze na swiecie moderowanym nie można mieć 2 postaci a jeśli ktoś ma już jedną po konkursie jedna postać musi zostać usunięta a nagroda zostanie przelana na ta która zostaje
Nie podoba mi sie ten pomysł. Faworyzowanie dzieciaków nadzianych starych ssie.
Zresztą pachnie mi tutaj nołlafieniem a mamy przecież wakacje.
_________________ ▬ ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie nc - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ; >
▬ minek123: Twoje działanie na tym forum jest ogólnie znane. Prowokacja to Twoje drugie imię. Jednak ja nie dam się sprowokować. Otrzymujesz ostrzeżenie za prowokowanie. W moim mniemaniu Twoje działanie właśnie ma taki cel. Nie ze mną takie numery.